eric8

eric8Gaz Metan a vrut s─â-l legitimeze pe Igor dos Santos (foto st├ónga, cu ochelari de soare), v─ârul lui Eric, dar nici acesta nu e de g─âsit. Brazilienii le dau dureri de cap oficialilor din Media┼č. Horoba ┼či-a luat g├óndul de la Eric ┼či a ├«ncercat s─â-l ├«nlocuiasc─â cu v─ârul acestuia, aflat ├«n probe. „Noul Eric” a disp─ârut ├«ns─â ┼či el, ├«nainte de parafarea contractului.

Media┼čul ├«ncepe s─â devin─â o zon─â crepuscular─â pentru fotbali┼čti. Juc─âtorii dispar f─âr─â urm─â, iar conduc─âtorii nu mai ┼čtiu pe unde s─â-i caute. Mai ├«nt├ói a fost Eric, care a fost ├«n zadar a┼čteptat s─â se ├«ntoarc─â, ├«n ultima lun─â.

Brazilianul este la Lvov, unde sper─â s─â semneze cu Karpaty. ┼×efii lui Gaz Metan ├«l amenin┼ú─â ├«ns─â cu suspendarea. „Am finalizat documentele privind cererea pentru suspendarea lui. Le vom trimite la LPF. Vom sesiza ┼či FIFA, dac─â se antreneaz─â cu alt─â echip─â”, a anun┼úat Ioan Horoba, directorul general al clubului din Media┼č.

├Än criz─â mare de efectiv, medie┼čenii au ├«ncercat s─â-l descopere pe „noul Eric” chiar ├«n familia fostului golgheter al Gazului. La revenirea din vacan┼ú─â, Eric l-a adus la Media┼č ┼či pe v─ârul s─âu, Igor dos Santos (mijloca┼č, 22 de ani), care a dat probe la echipa lui Pustai.

Oficialii Gazului erau gata s─â-l legitimeze zilele trecute, dar au constatat c─â nici acesta nu mai este de g─âsit. „├Äl legitim─âm dac─â ├«l g─âsim. Deocamdat─â, a disp─ârut ┼či el. Este adev─ârat c─â echipa a fost ┼či plecat─â din ora┼č. Dac─â se ├«ntoarce, ├«l legitim─âm”, a m─ârturisit Horoba.

„Igor este un mijloca┼č de 22 de ani pe care vrem s─â-l legitim─âm. Ca stil de joc nu seam─ân─â cu v─ârul s─âu, Eric”, Ioan Horoba, director general Gaz Metan

„La Mioveni am f─âcut un meci foarte prost. Am avut absen┼úe, dar ┼či cu 3-4 juniori ├«n echip─â trebuia s─â batem. Aceast─â pauz─â a picat bine”, Ioan Horoba, director general Gaz Metan. sursa: Prosport

Urm─âri╚Ťi Ora de Sibiu ╚Öi pe Google News

Comentariul meu

Las─â un r─âspuns