SUPER TARE Din familie se trage! :) Gaz Metan a vrut să-l legitimeze pe vărul lui Eric, dar acesta a dispărut fără urmă

0 179

eric8Gaz Metan a vrut să-l legitimeze pe Igor dos Santos (foto stânga, cu ochelari de soare), vărul lui Eric, dar nici acesta nu e de găsit. Brazilienii le dau dureri de cap oficialilor din Mediaş. Horoba şi-a luat gândul de la Eric şi a încercat să-l înlocuiască cu vărul acestuia, aflat în probe. „Noul Eric” a dispărut însă şi el, înainte de parafarea contractului.


Mediaşul începe să devină o zonă crepusculară pentru fotbalişti. Jucătorii dispar fără urmă, iar conducătorii nu mai ştiu pe unde să-i caute. Mai întâi a fost Eric, care a fost în zadar aşteptat să se întoarcă, în ultima lună.

Brazilianul este la Lvov, unde speră să semneze cu Karpaty. Şefii lui Gaz Metan îl ameninţă însă cu suspendarea. „Am finalizat documentele privind cererea pentru suspendarea lui. Le vom trimite la LPF. Vom sesiza şi FIFA, dacă se antrenează cu altă echipă”, a anunţat Ioan Horoba, directorul general al clubului din Mediaş.

În criză mare de efectiv, medieşenii au încercat să-l descopere pe „noul Eric” chiar în familia fostului golgheter al Gazului. La revenirea din vacanţă, Eric l-a adus la Mediaş şi pe vărul său, Igor dos Santos (mijlocaş, 22 de ani), care a dat probe la echipa lui Pustai.

Oficialii Gazului erau gata să-l legitimeze zilele trecute, dar au constatat că nici acesta nu mai este de găsit. „Îl legitimăm dacă îl găsim. Deocamdată, a dispărut şi el. Este adevărat că echipa a fost şi plecată din oraş. Dacă se întoarce, îl legitimăm”, a mărturisit Horoba.

„Igor este un mijlocaş de 22 de ani pe care vrem să-l legitimăm. Ca stil de joc nu seamănă cu vărul său, Eric”, Ioan Horoba, director general Gaz Metan

„La Mioveni am făcut un meci foarte prost. Am avut absenţe, dar şi cu 3-4 juniori în echipă trebuia să batem. Această pauză a picat bine”, Ioan Horoba, director general Gaz Metan. sursa: Prosport

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...