buchta

buchtaDrama din ultimul an a portarului Milos Buchta (31 de ani) s-a încheiat fericit. Slovacul a ratat meciurile din Europa League şi a pierdut tricoul de titular din pricina unei greşeli medicale, dar are şanse să joace în Champions League cu Oţelul, unde a fost împrumutat un an.

Campioana surprinde în ultimele zile din perioada de transferuri. Dorinel Munteanu a decis să împrumute un portar care n-a mai jucat din prima etapă a campionatului trecut şi la care Gaz Metan a decis să renunţe pentru moment: Milos Buchta. “Ne-am înţeles cu Oţelul pentru împrumutul lui Buchta pe un sezon. Noi avem doi portari buni, iar Milos are nevoie de jocuri”, a confirmat ieri pentru ProSport preşedintele ardelenilor, Ioan Horoba.

Infectat într-un spital din Bucureşti!

Buchta era un goalkeeper cu cotă în sezonul 2009-2010, când a fost dorit şi de Dinamo, dar în ultimul an a trăit o adevărată dramă. O accidentare după prima etapă din sezonul trecut i-a adus un an de coşmar. Slovacul s-a operat imediat la Bucureşti la ligamentul patelar al genunchiului, lucru care avea să-l regrete. Trebuia să stea şase luni pe tuşă, dar a contractat o infecţie care nu i-a permis vindecarea. Doctorii l-au lăsat însă să revină la antrenamente şi accidentarea a recidivat imediat. “M-a supărat faptul că nimeni nu a venit să îşi ceară scuze pentru ce s-a întâmplat după operaţia de la Bucureşti. S-ar fi putut oferi măcar să îmi refacă operaţia. Până la urmă m-am operat în Slovacia, în aprilie, dar am pierdut foarte mult timp. Regret că n-am mers de la început acolo”, e povestea tristă a lui Buchta, care are şansa de a renaşte în Ligă, contra lui Manchester, Benfica şi Basel. sursa: Prosport

520 de minute a reuşit să reziste Buchta fără gol primit în campionatul Slovaciei

360 de minute este recordul de invincibilitate al lui Buchta în Liga I

13 luni şi patru zile au trecut de la ultimul meci jucat de Buchta, Brăneşti – Gaz Metan 2-3

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu