Gazul intervine pe cinci străzi. Primăria reface marcajele la trecerile de pietoni

1 116

marcajeÎncepând din 6 septembrie societatea de gaz va interveni pe strada Funarilor pentru reabilitarea reţelei, apoi din 9 septembrie va intra pe strada Manejului pentru acelaşi tip de lucrări.

În data de de 12 septembrie echipele Gazului vor intra pe strada Şelarilor şi pe strada Ştefan cel Mare, pe tronsonul dintre strada Revoluţiei şi strada Moldoveanu.

Pe străzile Funarilor, Manejului şi Şelarilor lucrările vor fi finalizate în 7-10 zile, cu închiderea traficului. Pe strada Ştefan cel Mare lucrările vor fi finalizate în data de 29 octombrie, circulaţia urmând să fie restricţionată pe o singură bandă. Şi pe strada Turnului se va interveni zilele următoare pentru schimbarea reţelei, cu o traversare a străzii Malului. Circulaţia nu va fi întreruptă pe această stradă.

Lucrări la marcaje în zona şcolilor

Ca în fiecare an, odată cu reînceperea cursurilor, DPC reface marcajele la trecerile de pietoni situate în zona unităţilor de învăţământ. Marcajele de trafic sunt refăcute şi pe străzile Constituţiei  şi Calea Dumbrăvii în urma refacerilor stratului asfaltic, urmând să fie retrasate şi pistele de biciclete pe aceste străzi.

DPC va reface marcajele rutiere şi cele pentru pistele de biciclete şi pe strada Ştefan cel Mare, pe porţiunea dintre strada Bâlea şi strada Vasile Aron.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. D scrie

    Astia de la Gaz is culmea. Pe Stefan cel Mare de la strada revolutiei la Moldoveanu tocmai sau reparat santurile si acuma vin iarasi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.