Pagina de internet a IPJ Sibiu disponibilă şi pentru nevăzători

0 169

ipj sibiuCu un simplu click pe tastatură, informaţiile de pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu sunt accesibile acum şi persoanelor cu dizabilităţi de vedere.

O simplă tastare a unui litere fac accesibile informaţiile de interes public existente pe pagina oficială a inspectoratului nostru, persoanelor cu dizabilităţi de vedere. “Preocuparea permanentă a instituţiei noastre este ca informaţiile de interes public să fie uşor accesibile de către cetăţeni, iar facilităţile tehnologice, în acest caz internetul, permit acoperirea unor teritorii vaste şi asigură uşurinţa accesării şi obţinerii informaţiilor căutate. Din acest motiv, ne-am îndreptat atenţia şi spre persoanele cu dizabilităţi de vedere, în a le asigura posibilitatea de a accesa şi a obţine informaţiile de interes public referitoare la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu. Accesarea platformei create de specialiştii IT ai instituţiei noastre pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere este foarte uşoară. Odată intraţi pe pagina de web a inspectoratului, www.politiasibiu.ro., o voce vă ghidează paşii ce trebuiesc urmaţi pentru a accesa informaţiile de interes public în forma audio. Simpla tastare a literei „n” de pe tastatura dumneavoastră, vă transferă pe versiunea audio a paginii de internet”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

 Aceeaşi voce vă îndrumă mai departe, prin indicarea literelor corespunzătoare fiecărei tip de informaţie existentă pe pagina web.

Sunt disponibile în această formă audio, informaţii referitoare la conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu şi structura organizatorică a instituţiei, atribuţiile şi competenţele serviciilor judeţene şi subunităţilor teritoriale, informaţii utile referitoare la serviciile cu publicul precum şi datele şi persoanele de contact ale instituţiei. Recomandăm accesarea paginii de internet prin folosirea motorului Internet Explorer şi adăugarea paginii la „Trusted sites”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.