radar11

radar1123 de conducători auto au fost sancţionaţi în doar câteva ore pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare. Pe lângă prezenţa activă în trafic, poliţiştii au folosit două aparate destinate supravegherii traficului rutier şi măsurării vitezei de deplasare a autovehiculelor.

În cursul zilei de ieri, 1 septembrie a.c., în intervalul orar 1500 – 1900, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au defăşurat o acţiune pe DN 7, municipiul Sibiu – limită cu judeţul Vâlcea.

Acţiunea poliţiştilor rutieri a vizat în principal continuarea procesului de diminuare a numărului şi consecinţelor accidentelor rutiere produse din vina conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau se angajează în efectuarea de depăşiri neregulamentare.

Pe lângă prezenţa activă în trafic, poliţiştii au folosit două aparate destinate supravegherii traficului rutier şi măsurării vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Astfel, în doar câteva ore au fost surprinşi 23 de conducători auto care au efectuat depăşiri neregulamentare. În aceste cazuri a fost aplicată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 268 de lei şi aplicarea măsurii complementare de reţinere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile.

Depăşirea neregulamentară şi depăşirea limitelor legale de viteză reprezintă principalele cauze generatoare de accidente rutiere, motiv pentru care aceste acţiuni vor fi continuate de poliţiştii rutieri sibieni şi în perioada următoare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns