BACALAUREAT 2011, SESIUNEA A II-A: Promovabilitate de doar 21,95 la sută în județul Sibiu. VEZI aici rezultatele la BAC!

169

Promovabititatea la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, în judeţul Sibiu, este de 21,95 la sută, elevii nemulţumiţi de notele obţinute putând depune contestaţii duminică după-amiază.

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar al judeţului Sibiu , Constantin Gorun, la a doua sesiune a examenului de bacalaureat s-au înscris 1.912 elevi din întreg judeţul Sibiu, dintre care au fost prezenţi în sălile de examen doar 1.567.

„În urma evaluării lucrărilor acestor elevi procentul de promovabilitate este de 21,95, comparabil cu cel din anul trecut, când a fost tot în jur de 30 de procente. Rezultatele reflectă gradul de pregărire a elevilor”,a declarat, duminică, Constantin Gorun.

Potrivit acestuia, duminică, între orele 16.00 şi 20.00, elevii nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii.

În judeţul Sibiu, pe parcursul probelor scrise patru elevi au fost eliminaţi, unul pentru că a fost prins copiind, iar trei pentru că au folosit telefoanele mobile în sălile de examen.

La sesiunea din vară a examenului de bacalaureat, promovabilitatea în judeţul Sibiu a fost de 53,32 la sută, peste media pe ţară. SURSA: MEDIAFAX

VEZI AICI ACTUALIZAREA ÎN TIMP REAL CU REZULTATELE DE LA BAC AUGUST 2011

data-ad-slot="4949109893" data-ad-format="autorelaxed" data-full-width-responsive="true">

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.