Ora de Sibiu
Știri in direct

Luptătorii S.P.I.R. SIBIU au obţinut locul cinci la Campionatul Național al Poliției Române

150

Luptărorii S.P.I.R. Sibiu au obinut locul V în clasamentul final în cadrul  concursului naţional desfăşurat între structurile speciale de intervenţie din Poliţia Română.

În perioada 29 august – 1 septembrie a.c., s-a desfăşurat la Bucureşti, concursul structurilor speciale de intervenţie din cadrul Poliţiei Române.   La concurs au participat 42 de echipe de luptători şi s-a desfăşurat în cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

Echipa ce a reprezentat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost formată din patru luptători şi un şef de echipă din cadrul Serviciului Poliţiei de Intervenţie Rapidă. Competiţia a constat în 4 probe care s-au desfăşurat în zilele de 30 şi 31 august, iar în clasamentul final, echipa SPIR Sibiu s-a clasat pe locul V. ”Buna pregătire a luptătorilor sibieni s-a datorat şi sprijinului acordat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, care le-a permis accesul pe baza sportivă de pregătire cât şi Clubului Sportiv Municipal Sibiu, care le-a permis accesul pentru antrenamentele în bazin. Le mulţumim pe această cale celor două instituţii pentru sprijinul acordat şi, nu în ultimul rând, îi felicităm pe cei 5 luptători pentru performanţa obţinută”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...