bosu training, premiera in sibiu in cadrul gymbodance sport center

bosu training, premiera in sibiu in cadrul gymbodance sport centerGYMBOdance Sport Center vine cu un antrenament în premieră pentru sibieni: BOSU Training. Ședințele de BOSU se țin cu ajutorul unui aparat special, care face antrenamentul nu numai eficient, dar și plăcut și incitant.

Exercitiile efectuate cu aparatul Bosu Balance Trainer ajuta la imbunatatirea flexibilitatii, fortei, elasticitatii, echilibrului și tonifierii muschilor. Bosu este un acronim pentru “both sides up”. Este vorba despre o platforma cu diametrul de 65 de cm, a carei parte superioara se umfla pana devine aproape solida. In cadrul antrenamentelor se pot folosi ambele suprafete ale platformei.

“Bosu are rolul de a ne ajuta sa ne gasim echilibrul in toate aspectele vietii, dar primul pas este acela de a gasi echilibrul corporal. Bosu se adreseaza oricui, indiferent de  varsta. Mai mult decat atat, este benefic si pentru recuperarea fizica dupa anumite accidente suferite la gambe”, spune Casiana Stoica reprezentanta centrului sportiv.

Ședințele de BOSU au loc doar la GYMBOdance Sport Center, pe Str. Marasesti, Nr. 9 (în spatele Crispus Pub), de trei ori pe săptămână, însă puteți opta pentru mai multe tipuri de abonament (între 4 și 12 ședințe lunar).

Despre GYMBOdance Sibiu

Deschis in urma cu 8 luni, centrul sportive GYMBOdance este combinatia perfecta dintre  dans si sport, clubul oferind o gama larga de activitati sportive destinate tuturor varstelor, printer care dansuri pentru copii, dansuri pentru adulti, aerobic, step aerobic, zumba, tae-bo, dance aerobic, gimnastica prenatala si, acum, și BOSU.

Centrul dispune de 2 sali de antrenament, una destinata activitatilor artistice, iar cealalta activitatilor sportive. Ambele sali sunt dotate la cele mai înalte standard în domeniu.

De la mic la mare facem miscare! Este sloganul prin care echipa GymboDance doreste sa indemne sibienii la cat mai multa miscare, calea spre o viață sănătoasă!

Ultima oră

Comentariul meu