TOPUL MÂRLANILOR: Angajații Poliției Locale merg la cumpărături cu mașina de serviciu (VIDEO)

1 92

O mașină aparținând Poliției Locale din Sibiu a fost surprinsă în plină zi, în parcarea unui hipermarket din oraș, de către colegii de la adevarul.ro. În imagini se vede clar cum angajați ai serviciului din subrodinea primăriei Sibiu merg la shopping cu mașina de serviciu.

Imaginile surprinse sunt mai mult decât sugestive.

Suntem curioși și noi și probabil și sibienii, dacă primarul Iohannis este surprins de un astfel de gest al celor del a Poliția Locală. video: adevarul.ro

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. claudiu sb scrie

    ei bine,asta e nimic!!daca l-ati vedea pe seful lor un marlan adevarat si nenorocit care m-a contactat abia la o luna dupa ce am facut reclamatie ca doi marlani care pierd vremea pe str.cetatii si pe centru(unul cu mustata groasa alba)se tot leaga de mine ca opresc pe trotuar aproape in fiecare zi cate 2-3 minute pt aprovizionarea cu materiale de constructii a unui punct de lucru ce-l avem acolo.dupa ce m-a mintit in fata spunand ca reclamatia e de 2 zile(reamintesc era de o luna)mi-a explicat ca daca nu sunt locuri de partcare pe „cetatii”nu am voie sa opresc pt descarcarea sacilor de ciment deci trebuie adusi in spate chiar si 2 km.PENIBILI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.