giratoriu1

giratoriu1DPC a început de joi lucrul la amenajarea noului sens giratoriu care va reglementa circulaţia în zona industrială vest, la intersecţia străzii Alba Iulia cu strada Europa Unită.

Lucrările se vor desfăşura în perioada 8-17 septembrie, iar în aceste zile circulaţia se va desfăşura pe o singură bandă pe această porţiune. De pe strada Europa Unită se va putea ieşi doar la dreapta datorită acestei limitări temporare. Cei care doresc să ocolească zona o pot face pe drumul secundar nr. 1 (pe lângă Florian Rieger). Lărgirile drumului pe partea cu Aeroportul şi pe cea cu strada Europa Unită au fost deja executate, echipele DPC urmând să frezeze asfaltul şi să monteze bordurile pentru a delimita sensul giratoriu propriu-zis, cu un diametru de 12 metri.

Strada J.S. Bach intră în reparaţii

Începând de astăzi DPC a început lucrările pe strada J. S. Bach pentru a repara suprafaţa carosabilă afectată serios de lucrările la reţelele de utilităţi. Strada va fi închisă traficului până la sfârşitul lunii octombrie, timp în care va fi reparat carosabilul şi trotuarele şi vor fi montate noi borduri.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu