pustai

pustaiGaz Metan are probleme mari de lot înaintea partidei de sâmbătă, cu Steaua, care va avea loc de la ora 21.30, la Mediaş. Cristi Pustai nu va conta în mod sigur pe Dudiţă, Munteanu şi Raul, care ratează tot turul.

De asemenea, Pârvulescu nu va fi pe teren, fiind nerefăcut după o accidentare mai veche. Sub semnul întrebării mai sunt în acest moment Nicandro, Trtovac şi Markovici.

Astfel, Pustai are în acest moment numai 18 jucători apţi 100%: Vâtcă, Pleşca (portari), Frăsinescu, Zaharia, Lazăr, Ciucă, Buzean, Vukadinovic (fundaş), R. Avram, Petre, Bozeşan, Hoban, Miclea (mijlocaşi), Bud, Bawab, Liţu, Bratu, D. Roman (atacanţi).

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, poate cu cea mai iubită echipă din ţară. Am avut evoluţii oscilante până acum. Sperăm ca după acest meci să rămânem la 0 în clasamentul adevărului. Am pierdut mulţi jucători în cupele europene, din cauza unor accidentări. Acum intrăm în alt ritm de jocuri, unul normal pentru Liga I. Avem jucători accidentaţi cu Steaua: Dudiţă, Munteanu şi Raul, care ratează tot turul. De asemenea, Pârvulescu nu joacă sâmbătă, iar Nicandro este sub semnul întrebării, numai de ieri se antrenează. Sub semnul întrebării mai sunt Trtovac şi Markovici” , a spus Pustai, care crede că Bud poate să dea din nou randament maxim la Mediaş.

„Sper ca Bud să dea goluri, avem nevoie de un atacant care să marcheze mereu. Îl aştept pe acel Bud care a plecat de la noi. Cred că are o dorinţă mare să revină”, a completat Pustai, în prosport.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns