INTERVIU – Antrenorul lui Karpaty Lviv: „Eric e gata să joace la noi. Am făcut un transfer bun”

175
Foto - fckarpaty.lviv.ua

Antrenorul Oleh Kononov a vorbit pentru pagina oficială a clubului din Ucraina, despre transferul lui Eric, de la Mediaş la Lviv. Oleh l-a avertizat pe Eric că va avea de muncit ca să joace titular.

Cum este Eric? Ce ştiţi despre el?
– Eric a jucat în România şi a fost unul dintre cei mai importanti jucatori de acolo. Ştiu că a jucat cu Mediaşul în europa League şi asta este un lucru important pentru cartea lui de vizită. Am o mulţime de informaţii cu privire liga 1 din România. Sper că munca noastră comună va aduce nu numai bucurie, ci, de asemenea, rezultate pozitive. Şi într-adevăr avem nevoie de un rezultat pozitiv în acest moment. Eric înţelege situaţia în care clubul este în prezent şi că trebuie să depună eforturi maxime pentru a recupera perioada de pauză. Eu cred ca acest transfer va fi unul de succes.

– Cum aţi evalua forma lui Eric? E gata să joace?
– El este ok. Acum tot ce va conta este activitatea sa în timpul antrenamentelor şi modul în care va face faţă concurenţei de pe posturi.

– Ce puncte forte ai văzut la el?
– Viziune bună a jocului, dribling, viteză de executie, capacitatea de a păstra mingea în spatiu limitat. Acestea sunt principalele calităţi ale lui Eric.

– Nu îi este frică să ia iniţiativa în teren?
– Nu. De fapt, îi place să facă asta.

– Eric este un jucător de bandă sau de zonă centrală?
– El joacă mai ales în zona centrală, pe atac. El este mereu concentrat pe atac. Totuşi trebuie să fie conştient că liga ucraineană nu este liga 1 din România. Cu tot respectul cuvenit pentru România, cred că liga 1 de acolo este în prezent mai slabă decât Ucraina. Aici trebuie să arate calitatile lui. Eric este un jucător matur. Sper să se descurce excelent la meciurile oficiale.

Sursa: fckarpaty.lviv.ua

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. un gazist scrie

    o sa sugi tu matzu cioara………

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.