fbpx

INTERVIU – Antrenorul lui Karpaty Lviv: „Eric e gata să joace la noi. Am făcut un transfer bun”

1 175
eric ok
Foto - fckarpaty.lviv.ua

Antrenorul Oleh Kononov a vorbit pentru pagina oficială a clubului din Ucraina, despre transferul lui Eric, de la Mediaş la Lviv. Oleh l-a avertizat pe Eric că va avea de muncit ca să joace titular.

Cum este Eric? Ce ştiţi despre el?
– Eric a jucat în România şi a fost unul dintre cei mai importanti jucatori de acolo. Ştiu că a jucat cu Mediaşul în europa League şi asta este un lucru important pentru cartea lui de vizită. Am o mulţime de informaţii cu privire liga 1 din România. Sper că munca noastră comună va aduce nu numai bucurie, ci, de asemenea, rezultate pozitive. Şi într-adevăr avem nevoie de un rezultat pozitiv în acest moment. Eric înţelege situaţia în care clubul este în prezent şi că trebuie să depună eforturi maxime pentru a recupera perioada de pauză. Eu cred ca acest transfer va fi unul de succes.

– Cum aţi evalua forma lui Eric? E gata să joace?
– El este ok. Acum tot ce va conta este activitatea sa în timpul antrenamentelor şi modul în care va face faţă concurenţei de pe posturi.

– Ce puncte forte ai văzut la el?
– Viziune bună a jocului, dribling, viteză de executie, capacitatea de a păstra mingea în spatiu limitat. Acestea sunt principalele calităţi ale lui Eric.

– Nu îi este frică să ia iniţiativa în teren?
– Nu. De fapt, îi place să facă asta.

– Eric este un jucător de bandă sau de zonă centrală?
– El joacă mai ales în zona centrală, pe atac. El este mereu concentrat pe atac. Totuşi trebuie să fie conştient că liga ucraineană nu este liga 1 din România. Cu tot respectul cuvenit pentru România, cred că liga 1 de acolo este în prezent mai slabă decât Ucraina. Aici trebuie să arate calitatile lui. Eric este un jucător matur. Sper să se descurce excelent la meciurile oficiale.

Sursa: fckarpaty.lviv.ua

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. un gazist scrie

    o sa sugi tu matzu cioara………

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.