afis1

afis1În intervalul 9 – 11 septembrie se va desfăşura la Sibiu prima ediţie „Midnight Racers Legal Event”, organizată de Midnight Racers Sibiu în colaborare cu ASCER. Evenimentul are loc în parcarea de la Trident, pe şoseaua Alba Iulia.

Un eveniment automobilistic care îşi propune ca timp de trei zile să fie prezentate, atât în cadrul unei expozitii cât şi în cadrul diferitelor competiţii de gen, sau a unei parade, automobile ale membrilor clubului Midnight Racers dar şi ale altor cluburi de specialitate din ţară.
Obiectivele Midnight Racers Legal Event sunt atragerea atenţiei şoferilor asupra pericolului consumului de alcool înainte de a se urca la volan, asupra pericolului condusului agresiv sau cu viteză în exces şi instruirea participanţilor la trafic în metode de prim ajutor.
Concursul cuprinde trei secţiuni: una de apreciere a celor mai frumoase si calitative lucrari de tuning ale masinilor – Midnight Tuning Competition, una de îndemânare – Handling Your Way şi una în care se apreciază cele mai spectaculoase momente demonstrative. – Drift and Burnout Competition

Comentariul meu

Lasă un răspuns