Vezi mesajul primarului Klaus Iohannis cu ocazia începerii noului an şcolar

122

Edilul şef a făcut publică o scrisoare cu ocazia începerii luni a noului an şcolar în unităţile de învăţământ.

Iată mesajul lui Iohannis:

Stimaţi profesori,

Dragi părinţi,

Dragi elevi,

 

Ne aflăm la începutul unui an şcolar. Este momentul în care dumneavoastră, stimaţi dascăli, începeţi sau continuaţi formarea viitorilor profesionişti. E o responsabilitate mare pe care dumneavoastră v-aţi asumat-o în fiecare an şi sunt foarte mândru de faptul că elevii sibieni obţin în fiecare an rezultate bune la testările naţionale. Aceste rezultate vi se datorează în parte dumnevoastră, care aţi ştiut să formaţi şi să educaţi elevii pentru succes. Pentru aceasta, vă felicit!

Suntem alături de dumneavoastră şi sprijinim aceste eforturi prin toate mijloacele de care dispunem, pentru ca anul şcolar să se desfăşoare în condiţii optime, atât în ceea ce priveşte procesul educaţional cât şi în ceea ce priveşte funcţionarea unităţilor de învăţământ.

Şi pentru dumneavoastră, dragi părinţi, începerea acestui nou an înseamnă un angajament de a sprijini dascălii în eforturile lor. Pe lângă educaţia pe care o primesc în şcoală, elevii găsesc acasă o altfel de formare: educaţia care îi formează ca oameni. Vă urez succes şi multă putere de muncă!

În încheiere aş dori să transmit elevilor, fie că urmează cursurile unei şcoli generale sau ale unui liceu, că au o sarcină dificilă: aceea de a-şi onora dascălii şi părinţii prin rezultatele pe care le obţin la învăţătură.

Doresc tuturor putere de muncă, multă sănătate şi rezultate pe măsura aşteptărilor! Succes în noul an!

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi