VIDEO – Pelici: ”Punctele cu Spotul valorează dublu. Mergem să învingem în Regie”

Antrenorul Sibiului a mărturisit că așteaptă de la jucătorii săi o a II-a victorie în campionat, după cea de la Astra. Alex Pelici nu poate miza pe Cigan, Zăvoi și Apostol, toți trei fiind accidentați. Sibiul joacă duminică de la ora 17.00 cu Sportul.

Voința amenință Sportul lui Mulțescu că merge în Regie să ia toate cele trei puncte puse în joc. Antrenorul Alex Pelici speră ca Voința să treacă cu bine de următoarele patru partide pe care Sibiul le va juca în liga 1. ”Întâlnim o echipă care este într-o foame de puncte la fel ca și noi. Mergem cu gândul să ne îmbunătățim situația la adevăr, mai ales că urmează patru partide extrem de dificile pentru noi. Jucăm după Sportul cu Oțelul acasă, iar apoi mergem să jucăm la Vaslui, pentru ca să revenim la Sibiu și să jucăm cu Rapidul. Sunt patru partide în care sper să fim suficient de maturi și conștienți că trebuie să facem ceea ce trebuie ca să scoatem puncte. Punctele contează dublu cu Sportul, pentru că și ei au același obiectiv ca și noi, adică menținerea în liga 1”, a mărturisit Pelici.

Trei absenți la Voința

Pelici crede că pentru a reuși o victorie la Sportul jucătorii lui au nevoie de multă determinare. Pelici are însă și probleme de lot. ”Nu știu dacă paza asta a fost în avantajul nostru. Noi am încercat să ne pregătim cât mai bine. Din păcate Zăvoi nu este refăcut, iar Cigan are o entorsă, iar Apostu are o problemă la ficat. În acest ultim caz sper să nu fie ceva mai grav”

Vrea eficacitate în fața porții

Chiar dacă are numai 6 puncte în dreptul echipei sale, Pelici a declarat vineri că nu schimbă sistemul de joc. ”Nu sunt adeptul schimbărilor pentru că am promovat cu acest sistem și personal am încredere în acest sistem că nu ne trădează. Am avut destule situații de gol, dar nu am știut să le fructificăm. Noi vom juca la fel cum am făcut-o și până acum. Din păcate am pierdut puncte care sper să nu conteze așa de mult la finele campionatului și să nu plângem după ele. Sper să se compenseze pe parcurs. E important să obținem maxim din ce putem la ora actuală”, mai spune antrenorul Sibiului.

Beza se teme de atacul studenților

Mijlocașul Eugen Beza speră ca Voința să nu îi prindă pe jucătorii lui Gigi Mulțescu într-o formă bună. ”Sportul este o echipă cu câțiva jucători buni care pot face diferența. Este o echipă care nu pare organizată, dar e foarte periculoasă. Tot timpul joacă pe atac și nu se apără și dacă prind o zi bună sunt foarte periculoși”, a conchis Beza.

acestacumastracazcelecevaciganficatgoljocjucala felmizamulobiectivora de sibiupartidepazapoateregieSibiuultimvointa
Comentarii (0)
Comentează