VIDEO – TOPUL MÂRLANILOR: Semaforul e pentru proşti. Cum să blochezi circulaţia pe Piaţa Cibin

2 119

Cei de la Hylkatex ar trebui să să uite atent în curtea lor pentru că ar putea să facă curăţenie şi să scape de „deşeuri” chiar printr-o selecţie în rândul prorpiilor şoferi. Oferim noi o mână de ajutor pentru o selecţie de început.

Nu exagerăm deloc când spunem că circulaţia peste podul Cibin de la Piaţa Cibin se dă peste cap atunci când un şofer mai deştept decât colegii din trafic se gândeşte să fenteze coada civilizată la semafor, dinspre strada Reconstrucţiei. Cei care vor să facă dreapta pe Malului se blochează fără voia lor din cauza unor astfel de şoferi.

maralnusCa să nu mai vorbim că „figura” poate să ducă la apariţia unor accidente, pentru că cei care blochează calea de ieşit spre dreapta, ţâşnesc de obiecei în faţa celor care stau regulamentar la semafor.

Un astfel de mârlan am surprins noi vineri pe la ora 11.00. Un şofer de la Hylkatex a gândit el că e un lucru normal să ocoleşti toată coloana, să te aşezi pe banda de viraj la dreapta şi să blocheze traficulul, iar apoi să iasă în faţa celor care stăteau corect la semafor. Ia priviţi imaginile video de mai sus.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. gicu scrie

    blochezi traficul ”pe Piata Cibin ” ? daca aterizeaza un avion se poate …

    1. admin scrie

      exista strada piata cibin domnule gicu

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...