VIP – Sibianca Alina Pușcaș, alias „Narcisa sălbatică”, s-a „tunat” ca să agaţe bogătaşi!

329

alina puscasAlina Puşcaş, modelul care a interpretat rolul principal în serialul „Narcisa sălbatică”, s-a chinut ani la rând ca să ajungă acolo unde este: în braţele unui bărbat înstărit.

Alina s-a născut la Sibiu, iar de la trei ani, după divorţul părinţilor, s-a mutat cu mama la Târgu Mureş. În adolescenţă s-a apucat de modelling şi, mai târziu, în paralel cu acesta a urmat cursurile unei facultăţi de Turism, lucrând ulterior în acest domeniu, pe partea de marketing. Una dintre prietenele ei a dezvăluit pentru CANCAN că, încă de acum câţiva ani, Alina visa să ajungă vedetă. Şi nu numai.

„Era o împătimită a operaţiilor estetice, auzise de o nouă intervenţie pentru schimbarea culorii irisului şi era interesată. Lua pastile anticelulitice, fiindcă voia să arate bine şi, tot pentru a-şi îmbunătăţi look-ul, şi-a pus silicoane. De două ori. Totul, pentru că voia să-i impresioneze pe bărbaţi şi spera că va pune mâna pe unul cu bani. Ne povestea că e dispusă să facă orice pentru a se combina cu un milionar, ca să-şi asigure viitorul”, au declarat sursele amintite.
Se pare că eforturile Alinei au dat roade, fiindcă, într-un timp relativ scurt, tânăra care lucra la o agenţie de turism a ajuns „pe sticlă”, ca personaj principal al telenovelei „Narcisa sălbatică” şi a devenit cunoscută în întreaga ţară. Alina nu a dat lovitura doar pe plan profesional, ci şi pe cel sentimental. Ea şi-a găsit jumătatea: un neamţ de 31 de ani, care i-a oferit inelul de logodnă şi cu care urmează să se mărite în foarte scurt timp. sursa: Can Can

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Marius scrie

    CE VIP???- o JOARDA ORDINARA-care …..merita ca ROMANII
    aDEVARATI SA O>>>>>

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.