Bursa din Sibiu va închide odată cu cea de la New York

0 135

bursaBursa de la Sibiu (Sibex) prelungeşte de astăzi programul de tranzacţionare pe piaţa derivatelor cu peste patru ore, respectiv până la ora 23:15, faţă de ora 19:00 în prezent, pentru a da jucătorilor mai mult timp de reacţie la evoluţia burselor din SUA.

Astfel, şedinţa bursieră va dura 14 ore şi 30 de minute. Sibex a primit miercuri aprobarea din partea Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare pentru prelungirea orarului.

„Prin implementarea acestui program, Sibex vine în sprijinul investitorilor interesaţi de tranzacţionarea derivatelor pe produse externe, prin corelarea orarului cu cel al burselor europene şi americane. Astfel, «jucătorii» vor beneficia în timp real de informaţiile şi mişcările de preţ de pe pieţele externe, pentru toate produsele pe care le tranzacţionează”, susţin reprezentanţii Sibex.

Extinderea orarului de tranzacţionare a fost decisă în luna mai de Consiliul de Administraţie al Sibex. Prelungirea programului de tranzacţionare al Sibex va prelungi şi orarul firmelor de brokeraj care operează pe această piaţă, conform zf,ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.