ii galati

ii galatiOrchestra Filarmonicii de Stat Sibiu participă, pentru a treia oară consecutiv, în cadrul Festivalului Internaţional George Enescu. După ediţiile din 2007 şi 2009, anul acesta Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu va susţine un concert simfonic în cadrul celui mai important festival muzical din România, joi 15 septembrie 2011 cu începere de la ora 19 la sala Thalia.

Programul concertului cuprinde compoziţiile Tarantella din Suita „Prin Munţii Apuseni” op.20 de Marţian Negrea, Concertul pentru vioară şi orchestră în la minor op.53 de Antonin Dvořák şi Simfonia VI în Do major D 589 de Franz Schubert. Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu va fi condusă de maestrul Ilarion Ionescu-Galaţi iar solistă va fi Irina Mureşanu (vioară).

Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare online prin intermediul site-ului eventim.ro şi în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo şi librăria Humanitas sau în seara concertului la intrarea în sală. Preţul unui bilet este de 20 lei. Se acordă reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi pensionari. Informaţii suplimentare se pot obţine la nr de tel.0269210264.

Comentariul meu

Lasă un răspuns