Workshop internaţional de coregrafie – dansuri tradiţionale la Casa de Cultură a Studenţilor

0 100

workshop3Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu organizează marţi 13 septembrie de la ora 19.30, împreună cu Departamentul Relaţii Internaţionale al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, un workshop internaţional de coregrafie – dansuri tradiţionale, la care participă 40 de studenţi din 20 de ţări şi membrii Ansamblului Folcloric Studenţesc Ardealul.

Programul include muzică live, dansuri şi proiecţii video şi este conceput astfel încât oaspeţii străini să descopere diversitatea costumelor şi a dansurilor tradiţionale româneşti. Pe de altă parte studenţii români au şansa de a învăţa mişcările de bază a dansurilor tradiţionale din alte ţări. Pe lângă acestea organizatorii au pregătit şi o serie de surprize pentru oaspeţii străini.

„Schimburile culturale sunt deosebit de utile atât pentru studenţii noştrii care pot socializa cu colegii lor din toate colţurile lumii, dar mai ales pentru studenţii stăini care, în proporţie de 90% vin pentru prima dată în România. Aceste forme de interacţiune, deosebit de utile în promovarea ţării noastre şi a centrului universitar Sibiu, vor fi dezvoltate pe tot parcursul anului 2011 “, declară Liliana Popescu directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.