396567 mihai stoica

396567 mihai stoicaManagerul l-a bătut după meci pe fratele ginerelui care avea nuntă chiar în hotelul în care s-a cazat Steaua, în timp ce înainte de partidă i-a ordonat şoferului autocarului să treacă peste o cale ferată chiar dacă semnalele roşii luminoase erau aprinse.

Steaua s-a întors umilită de la Mediaş, însă în afara înfrîngerii au avut loc două evenimente care i-au şocat pe jucători şi pe antrenori, în ambele Mihai Stoica fiind personaj principal. Unul dintre ele s-a petrecut în timp ce echipa se deplasa de la hotel spre stadion, iar celălalt după ce aceasta a revenit la hotel.

EPISODUL NR.1
Nervos că şoferul opreşte la calea ferată
Steaua a plecat cu autocarul de la hotel, după ora 19:00. Pe parcurs s-a ajuns în preajma unei treceri peste cale ferată. Semnalele luminoase roşii erau aprinse, iar şoferul a încetinit, moment în care MM a sărit de pe scaun. „Nu opri! Nu opri! Mergi mai departe că ne merge rău dacă oprim şi pierdem meciul”, i-a zis MM, însă nu l-a înduplecat pe şofer: „Eu nu fac aşa ceva, nu trec peste calea ferată! Nu vezi că sînt semnalele luminoase aprinse?”.

MM s-a enervat, a coborît şi i-a spus şoferului: „Uite, mă duc eu lîngă calea ferată, mă uit stînga-dreapta şi te asigur că poţi să treci”. Cel care conducea autocarul a rămas ferm pe poziţie: „Nu trec! Vom pleca doar după ce trece trenul!”. MM a început să se vaite: „Pfaa, sigur vom pierde meciul, o să ne meargă foarte rău!”.

EPISODUL NR. 2
L-a pocnit pe fratele ginerelui la miezul nopţii
O altă întîmplare incredibilă în care a fost implicat MM s-a petrecut după meci, aproape de miezul nopţii. Echipa a plecat de la stadion şi cînd autocarul a ajuns înapoi la hotelul Binder Bubi, acolo era în plină desfăşurare o nuntă. Mai mulţi dintre nuntaşi au ieşit în faţa stabilimentului şi, văzîndu-i pe cei de la Steaua, au început să-i ironizeze. MM a luat foc, s-a îndreptat spre unul dintre aceştia, care era chiar fratele ginerelui, şi l-a lovit de mai multe ori. Cei prezenţi, printre care jucătorii şi antrenorii Stelei, dar şi alte persoane care se aflau la nuntă, au rămas pur şi simplu blocaţi, în timp ce alţii, printre care şi angajaţi ai hotelului şi cei care au escortat echipa la hotel, au intervenit şi l-au oprit pe managerul roş-albaştrilor.

În direct la emisiunea Versus, pe GSP TV, un martor anonim a confirmat faptele relatate de Gazeta Sporturilor. Mihai Stoica a lovit o persoană după meciul pierdut de Steaua, 0-3.

Martorul a relatat că managerul Stelei a intrat într-o altercaţie cu un băiat de 24 de ani, pe care l-a lovit, fără a fi provocat de acesta: „L-a luat la bătaie chiar sub ochii tatălui său, în vîrstă de 65 de ani. Au intervenit Ronny Levy şi jucătorii ca să-l potolească, să nu-l lovească şi pe tatăl băiatului”.

Intrat ulterior în direct, Mihai Stoica a recunoscut că a avut o altercaţie cu persoana respectivă, fiind provocat: „E adevărat că am avut o altercaţie cu băiatul respectiv, dar am fost provocat. Eu am fost bruscat în două rînduri şi am reacţionat normal, dar nu cu upercut sau directe. Nu l-am lovit cît să-i provoc o contuzie. El era beat, m-a jignit şi m-a bruscat”.

Gigi Becali a comentat la GSP TV evenimentele în care a fost implicat Mihai Stoica: „Dacă persoana respectivă a înjurat Steaua, foarte bine a făcut Meme că a apărat onoarea Stelei. O să-l felicit pe Meme pentru asta”.

sursa: gsp.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns