mana cu catuse

mana cu catuse

Mai multe persoane suspecte de furt calificat au fost indentificate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale. 

Un bărbat din municipiul Mediaş (M. Doru, în vârstă de 18 ani) este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, după ce a sustras bani dintr-un imobil din municipiul Mediaş. În cursul nopţii de 14 septembrie a.c., V. Nicoale a sesizat Poliţia Municipiului Mediaş cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, necunoscută, i-a sustras suma de 900 de lei din imobil. În fapt, la uşa victimei au sunat trei tineri, iar după ce acesta le-a deschis uşa, unul dintre ei i-a sustras suma de 900 de lei.

“În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate a fost identificat M. Doru, principalul suspect de comiterea acestui furt. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50%. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş în vederea stabilirii activităţii infracţionale a tânărului.” a declarat Luciana Baltes, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Două persoane suspectatede săvârşirea unui furt din incinta unei societăţi au fost reţinute de agenţii de pază. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului au identificat cele două persoane (P. Marian şi P. Neluţa), care au sustras produse alimentare în valoare de 212 lei. Persoanele depistate au ascuns mai multe produse alimentare în poşeta femeii şi au iesit din magazin fără a le achita, însă au fost oprite de agenţii de pază care au găsit asupra lor produsele sustrase.

“Prejudicul a fost recuparat în totalitate.Cele două persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. a mai declarat Luciana Baltes, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu după ce s-a stabilit faptul că acesta, împreună cu un alt tânăr, au sustras în noaptea de 13/14 septembrie a.c., materiale de construcţie de pe un şantier din Dumbrăveni. În dimineaţa zilei de ieri, 14 septembrie a.c., K. Iosif a sesizat Poliţia Oraşului Dumbrăveni cu privire la faptul că în cursul nopţii i-au fost sustrase materiale de construcţie de pe şantierul capelei situate lângă cimitirul ortodox Dumbrăveni. Partea vătămată a reclamat furtul a 17 caferi de 5 m lungime de 5/8 cm şi 4 armături din fir beton de 12, striat cu lungimea de 6 m, din cofragele de lemn.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din Dumbrăveni au fost identificaţi B. Marian şi H. Valentin (22 de ani, domiciliat în Dumbrăveni), pricipalii suspecţi ai acestui furt. Cercetările în acest caz sunt continuate de Poliţia Oraşului Dumbrăveni.”

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu