logo cibinfest

logo cibinfestCibinFest se desfășoară între 23 septembrie și 2 octombrie în FunPark Sibiu. Este vorba de un nou spațiu pentru evenimente, amenajat lângă baza Pompierul, în apropierea stadionului Voința, pe o suprafață de 17.000 de metri pătrați.

Între 23 septembrie și 2 octombrie, sibienii sunt invitați la CibinFest, pentru prima ediție a unui nou eveniment, cel mai mare parc de distracții din Sibiu. Timp de două săptămâni, CibinFest pregătește pentru sibieni 15 instalații de parc de distracții. „Evenimentul este gândit să se adreseze tuturor sibienilor, indiferent de vârstă. Vor fi instalații cu un grad de dificultate sporit dar și multe altele dedicate în special copiilor”, spune Andrei Drăgan, din partea A1 Events, organizatorul evenimentului. În total, pentru amatorii de senzații tari, la CibinFest se vor regăsi șase instalații de parc de distracții de o dificultate crescută, către extrem. Printre ele Enterprise, Super Loops sau Top Spin.

Noul spațiu de evenimente „botezat” FunPark Sibiu este amenajat în imediata apropiere a bazei Pompierul, peste drum de stadionul Voința. Cei 17 mii de metri pătrați au fost nivelați, acoperiți cu 180 tone de balast și 300 tone zgură și oferă, pe lângă spațiul de eveniment și o parcare de 200 de locuri. CibinFest este primul eveniment ce se desfășoară în FunPark. „Sunt mai bine de 10 ani de când Sibiul nu a avut un parc de distracții în adevăratul sens al cuvântului. Vrem să organizăm acest eveniment în fiecare an și sperăm ca sibienii să se bucure de instalații și de atmosferă”, mai spune Andrei Drăgan.

În ultimele patru zile ale CibinFest, în cadrul evenimentului va fi organizat și un Festival al Berii. Cu sprijinul partenerului Ursus, festivalul berii va fi presărat cu zeci de concursuri, cu premii în metri de bere. Festivalul va fi organizat într-un cort amplasat în FunPark dar și pe o terasă în aer liber.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu