politienoapte b
Foto - Arhivă
politienoapte b
Foto - Arhivă

În cursul zilei de ieri, 14 septembrie a.c., în intervalul orelor 14-18, s-au produs două accidente rutiere în municipiul Mediaş. 

O. Eniko, în vârstă de 29 de ani, domiciliată în localitatea Alma, în timp ce conducea autoturismul pe str. Arinului din Mediaş, în intersecţia cu str. Stejarului, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea” şi nu acordă prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar pe str. Stejarului, intrînd în coliziune cu acesta.

„În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei O. Eniko, care a fost transportată la Spital. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.” a declarat Luciana Baltes, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Un alt eveniment rutier în municipiul Mediaş a fost cauzat de L. Adrian, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în localitatea Copşa Mică, în timp ce conducea autoturismul pe str. Şos. Sibiului din municipiul Mediaş, în apropierea trecerii pentru pietoni situată la intersecţia cu str. Milcov, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, a lovit în partea din spate un autoturism condus pe aceeaşi direcţie de mers, autoturism oprit regulamentar la culoarea roţie a semaforului electric.

„În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a patru persoane, pasagere în cele două autoturisme. Cercetările în acest caz continuă.” a mai declarat Luciana Baltes, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns