judo

judoPeste 200 de sportivi se vor afla în acest sfârșit de săptămână la Sibiu pentru a participa la cea de-a 17-a ediție a Turneul Internațional de Judo “Cupa Temerarul”.

Competiția se va desfășura în data de 17 septembrie la Sala Transilvania, între orele 9 și 19, intrarea publicului fiind liberă. Sportivii participanți la această competiție provin atât de la cluburi din țară cât și de la cluburi din Austria, Italia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova și Croația.

Concursul va avea două secţiuni: prima pentru juniori, născuţi între anii 1992 şi1994 şi o a doua pentru cadeţi, născuţi între anii 1995 şi1997. Competiţia se va desfăşura individual, pe categorii de greutate, pentru masculin şi feminin.

Organizatorii turneului internaţional au pregătit şi premii pentru cei care vor obţine rezultate bune. Primii trei sportivi clasaţi vor primi medalii şi diplome, iar primele şase echipe clasate prin acumulare de puncte vor primi cupe care să ateste performanţa lor.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv de Judo “Temerarul” din Sibiu, fiind co-finanțat prin agenda sportivă a municipalității sibiene.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns