Turneul Internațional de Judo “Cupa Temerarul” la Sibiu

1 171

judoPeste 200 de sportivi se vor afla în acest sfârșit de săptămână la Sibiu pentru a participa la cea de-a 17-a ediție a Turneul Internațional de Judo “Cupa Temerarul”.

Competiția se va desfășura în data de 17 septembrie la Sala Transilvania, între orele 9 și 19, intrarea publicului fiind liberă. Sportivii participanți la această competiție provin atât de la cluburi din țară cât și de la cluburi din Austria, Italia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova și Croația.

Concursul va avea două secţiuni: prima pentru juniori, născuţi între anii 1992 şi1994 şi o a doua pentru cadeţi, născuţi între anii 1995 şi1997. Competiţia se va desfăşura individual, pe categorii de greutate, pentru masculin şi feminin.

Organizatorii turneului internaţional au pregătit şi premii pentru cei care vor obţine rezultate bune. Primii trei sportivi clasaţi vor primi medalii şi diplome, iar primele şase echipe clasate prin acumulare de puncte vor primi cupe care să ateste performanţa lor.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv de Judo “Temerarul” din Sibiu, fiind co-finanțat prin agenda sportivă a municipalității sibiene.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. zamacau marian scrie

    vreau sa viu si eu la JUDO sunt din Vurpar am 13ani si as vrea sa vin cat costa

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...