inchisoare bogdan baraghin

inchisoare bogdan baraghinUn deţinut de 24 de ani, condamnat la patru ani de închisoare pentru furt calificat, a evadat, joi, de la punctul de lucru din zona Ştei, judeţul Hunedoara, el fiind căutat de jandarmi, poliţişti şi gardieni de la Penitenciarul Bârcea Mare, unde îşi ispăşea pedepasa.

Potrivit directorului Penitenciarului Bârcea Mare, Daniel Turmeanu, deţinutul evadat se numeşte Mihai Mărtinaş şi a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru furt calificat.

„Tânărul, care este din Sibiu, comuna Veseud, avea regim semideschis şi a părăsit punctul de lucru la care era repartizat, respectiv zona Ştei, aflat în apropierea oraşului Haţeg. Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că persoana privată de libertate a solicitat să se deplaseze la toaletă, iar după aproximativ cinci minute a fost constatată lipsa lui şi s-a procedat conform reglementărilor în vigoare”, a spus Turmeanu.

Pentru prinderea deţinutului, reprezentanţii penitenciarului au cerut ajutorul poliţiştilor şi al jandarmilor, care au blocat căile de acces în zonă şi s-au trimis mai mult echipe de căutare.

Tânărul care a fugit are 1,80 metri înălţime, constituţie atletică, ochi căprui şi păr şaten închis. El are un tatuaj pe antebraţul stâng şi era îmbrăcat într-un tricou roşu, pantaloni de camuflaj şi încălţăminte sport de culoare albă. sursa: Mediafax

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns