Giratoriile de pe Alba Iulia și de la Piața Rahovei, aproape finalizate

1 157

giratoriu11Sensul giratoriu de la intersecţia Alba Iulia cu strada Europa Unită este deja conturat şi s-a turnat partea dinspre Aeroport. Vineri noaptea s-a turnat şi cealaltă parte şi astfel s-a finalizat întreaga lucrare.

Sensul giratoriu de pe strada Rahovei se conturează în prezent. Până la sfârşitul săptămânii viitoare acesta se va finaliza, inclusiv legăturile cu drumul către noul magazin din zonă.

Lucrările pe străzile Rennes şi Zaharia Boiu aproape de finalizare. Pe strada Rennes, porţiunea între strada Zaharia Boiu şi Şcoala de Înot este finalizată şi se circulă deja. În prezent DPC lucrează la trotuare şi borduri pe strada Rennes, pe tronsonul dintre strada Zaharia Boiu şi Bulevardul Victoriei. Strada Rennes va fi finalizată complet săptămâna viitoare.

Strada Zaharia Boiu este finalizată pe tronsonul dintre străzile Justiţiei şi Rennes.

Pe strada Gheorghe Lazăr lucrările sunt finalizate. Astăzi se mai lucrează la trotuare, iar de mâine circulaţia va fi reluată pe această stradă.

Lucrările de refacere a stratului asfaltic de pe Bulevardul Corneliu Coposu sunt finalizate. În zilele următoare DPC va ridica la cotă gurile de scurgere şi capacele căminelor de vizitare şi vor reface marcajul pentru pistele de biciclete.

Pe drumul secundar 7 se toarnă al doilea strat de asfalt. Până la sfârşitul acestei luni şi această lucrare importantă va fi finalizată.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. ion scrie

    uau , sens giratoriu cu finalizare. Pe cind auzim de ” asfaltaer cu finalizare” . Magarilor va bateti joc de noi cit a durat sa le faceti? nenorocitilor !!!!! B-dul Spitalelor de ce nu e gata si inca mai sunt gramezi de moloz si gropi in asfalt ?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.