video - voința a pierdut cu oțelul cu 0-1, iar gaz metan a luat bătaie cu 2-0 la astra. vedeți rezumatele și declarații de final!

YouTube video

Etapa a 7-a a Ligii I a fost nefastă pentru ambele echipe sibiene. Voința Sibiu a pierdut la mustață pentru prima oară pe teren propriu, meciul cu Oțelul Galați, scor 0-1, (VEZI REZUMATUL VIDEO DE MAI SUS)  în timp ce medieșenii de la Gaz Metan nu au făcut față presiunii celor de la Astra Ploiești, fiind învinși cu 2-0.

Ploieștenii și-au luat astfel revanșa pe teren propriu pentru înfrângerea suferită anul trecut în Meciul cu Gaz Metan, tot cu scorul de 0-2.

Golurile în poarta medieșenilor au fost marcate de Strătilă ’29 şi Fatai ’90. În minutul 29, la un contraatac al ploieştenilor, după o combinaţie între Băjenaru şi Seto, acesta din urmă i-a plasat mingea în careu lui Strătilă, care l-a driblat scurt pe Vukadinovici şi a înscris cu un şut la colţul lung. În minutul 90, Fatai a avut o acţiune personală în viteză pe partea stângă, a trecut de Florin Lazăr şi din unghi lateral stânga a tras la colţul scurt, învingându-l pe portarul Pleşca, care ieşise pe centrare.

 Declarații de final:

Munteanu se declară norocos

„După atâţia ani revin cu nostalgii frumoase la Sibiu. Am fost norocoşi, egalul era echitabil. Venim după un meci de Champions, drum foarte lung, căldură mare. Am câştigat datorită experienţei lui Paraschiv. Este o temă mai delicată aceea a transferurilor, aşa am stabilit însă în vară să mergem pe acest drum. Încercăm să fim cât mai sus peste tot. S-au motivat singuri pentru că avem nevoie mare de puncte. Aveam nevoie de o victorie şi mă bucur mult că a venit. Mi-aş dori un gazon bun în Champions League, altfel decât la meciul cu Franţa” , a spus Munteanu

Sibienii se plâng de lipsa terenurilor!

„În Liga I diferenţa se face pe valoarea individuală a jucătorilor şi aşa a fost şi astăzi. Ştiam de la început că suntem o echipă mică şi vor apărea şi astfel de momente. A trebuit să schimbăm tactica din cauza terenurilor grele pentru că s-au accidentat doi jucători. Cerem doar un teren de antrenament, nu lucruri imposibile. Ştiam că sunt obosiţi dar calitatea în plus este evidentă. Nu poţi să o scapi 2 secunde din marcaj pentru că s-a văzut ce se întâmplă”, a spus şi Sandu Tăbârcă, director tehnic Voinţa

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. terenurile de antrenament sunt necesare dar ne trebuiesc si ATACANTI. daca n-are cine s-o bage in ate…………