Ariton sare pe faţă la gâtul lui Cindrea: „Vreau sa ii reamintesc ca, in 2008, PSD si PNL au anulat, la Consiliul Judetean Sibiu, voturile a peste 10.500 de alegatori”

213

ariton1Actualul Ministru al Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a dat o dclaraţie politică prin care aduce acuze grave la adresa deputatului PSD, Ioan Cindrea.

Iată declaraţia lui Ariton:

Incapabil sa-si accepte infringerile, care l-au consacrat pe scena politica sibiana, si sa-si recunoasca limitele politice, d-l Cindrea alege sa arunce cu noroi spre adversari si sa ii acuze de practici incorecte. Pe de alta parte, nu ma surprinde deloc faptul ca d-l Cindrea vorbeste despre fraude electorale. Stim cu totii experienta vasta pe care o are in domeniu. Vreau sa ii reamintesc ca, in 2008, PSD si PNL  au anulat, la Consiliul Judetean Sibiu,  voturile a peste 10.500 de alegatori, doar pentru ca PDL avea candidatii cei mai bine plasati.

Oricum, sibienii le-au aratat, dupa aceea, ca stiu sa voteze si ca nu accepta sa fie desconsiderati de niste politicieni socialisti. La toate alegerile de pina atunci nu au fost mai mult de 1.500 de voturi anulate si este normal ca oamenii s-au simtit jigniti, pentru ca cineva le-a desconsiderat voturile.

Sper ca isi aminteste si Celebrul Club `75 de la Sibiu, si din tara, plus Asociatia pentru Dialog Comunitar de la Sibiu, care mai provoaca si acum cosmaruri pentru membrii cotizanti.

Si, sunt convins ca nimeni nu poate uita ca, in 2000 – 2004, in judetul Sibiu numai trei primari nu au imbracat camasa rosie a socialistilor in urma santajului puterii.

Probabil in aceeasi perioada s-au format si ziaristii care astazi nu vad ca senatorul Catalin Voicu a fost asteptat cu bratele deschise in  bancile grupului senatorial PSD.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. aaa scrie

    ARITON DE DUPA POM!!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHA

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.