City Fm încetează emisia la Sibiu. Se transformă în Click Fm

3 156

click fmClick FM, postul de radio al holdingului Adevărul, va fi lansat în această toamnă după finalizarea procedurilor de aprobare din partea CNA. Postul va emite, în primă fază, în Bucureşti (106,2 FM), Sibiu(98,3 FM) şi Roman (91FM), urmând ca reţeaua să fie extinsă la nivel naţional.

Programele Click FM vizează persoanele cu vârste între 20 şi 45 de ani, cu studii medii şi superioare. Postul de radio se poziţionează pe segmentul Adult Contemporary Hit Radio (ACHR). Adevărul Holding a construit Click FM pe structura City FM, post preluat de trust în primăvara anului 2011. Noua echipă are 20 de membri.

Postul de radio va fi condus de Dan Roşu, care are o experienţă de 12 ani în mass media: TV şi Radio. „Click FM este conceput să-i bucure pe toţi cei care vor să privească un subiect dintr-un unghi diferit, fără prejudecăţi, fără tabuuri“, a declarat Dan Roşu.

Cum vor arăta emisiunile Click FM.

Matinalul „Crainicii de la răsărit“ va fi moderat de Oana Şerban şi Ciprian Dinu, în intervalul orar 07.00 – 10.00.
Nadine va prezenta, de luni până vineri între 10.00 şi 13.00, emisiunea „CLICKoteli“. Tot Nadine va realiza sâmbăta emisiunea „Copilul fericit“.
Cătălin Fartaeş
a dat job-ul din industria software pentru „Relaţii cu publicul“, ce va fi difuzată în fiecare zi, la prânz.
Emisiunea „Tranzit Store“ va fi prezentată de luni până joi, după-amaiaza, de Mihai Cioceanu.  sursa: adevarul.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
 1. asdfasd scrie

  foarte trist! era singurul post pe care il ascultam. chiar ma intrebam cat o sa dureze fericirea asta. am vazut acum. m-a ars la urechi cand am auzit-o pe rihanna la CityFm. bleahhhh

 2. Fan City FM scrie

  „bah” are dreptate: „ce e bun se termina repede”!
  In primul rand ati inceput nu prin a spune ce veti face cu acest post, ci cu faptul ca, vezi Doamne, veti face „doar radio”, nu alte prostii.
  Inainte de a pleca la serviciu abia asteptam poantele malitioase, dar inteligente si la obiect ale Ancai Nita. Oana Şerban şi Ciprian Dinu n-au nici un haz; Ciprian cel putin e decent, dar Oana e tampa si aroganta.
  Cat priveste MUZICA – e o lalaiala pentru pampalai.
  Daca nu reveniti la oamenii (Mihai Cioceanu era cel mai plictisitor) si formatul initial, nu numai ca nu e cazul sa contati pe mine, dar am sa va fac si anti-reclama printre cunostintele mele.

 3. bah scrie

  asta e! ce e bun se termina repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.