Prefectul de Sibiu a ieşit să alerge în costum ca să preia torţa „WORLD HARMONY RUN”

120

Tineri români, moldoveni şi maghiari, participanţi la CURSA DE ALERGARE PENTRU ARMONIE MONDIALĂ („WORLD HARMONY RUN”), au poposit, marţi dimineaţă la Prefectura Sibiu.

Plecaţi de la Deva, ei vor parcurge, în continuare, traseul Braşov – Sighişoara -Târgu Mureş. Etapa următoare a cursei a fost deschisă de prefectul Horaţiu Răcuciu, care a preluat TORŢA ARMONIEI MONDIALE, iar după ce a parcurs o scurtă distanţă a predat-o tinerilor pregătiţi să continue alergarea pe strada Mitropoliei. Grupul de sportivi urmează să treacă pe la Colegiul Naţional „O. Goga”, Colegiul Naţional „Samuel Brukenthal”, Primăria municipiului, Consiliul judeţean şi Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”.

Din Sibiu, „WORLD HARMONY RUN” va trece prin Şelimbăr, în drum spre Braşov.

„WORLD HARMONY RUN” a fost creată în 1987, ca un eveniment internaţional în care sunt alături sportivi profesionişti şi amatori, din întreaga lume, animaţi de idealul armoniei mondiale. Organizată ca o ştafetă cu torţe, în stil olimpic, alergarea debutează, la fiecare ediţie, din faţa sediului ONU, din New York. În 2010, torţa a parcurs 24.000 Km, prin 49 de ţări europene, şi s-a încheiat la Moscova, pe 27 septembrie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi