Angajaţii de la Agenţia pentru Protecţia Mediului vin la lucru pe jos sau cu bicicleta

0 118

BicicleteIn ziua de 22 septembrie 2011, Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Sibiu, va marca, în cadrul Săptămânii Mobilităţii Europene,  acţiunea: „In oraş fără maşina mea!”, acţiune propusă şi derulată sub sloganul Mobilitate alternativă.

Pentru a sensibiliza şi încuraja cetăţenii spre utilizarea transportului public, al mersului cu bicicleta, mersului pe jos, ca alternativă a transportului cu maşina proprie, angajaţii ARPM Sibiu vor lua parte la cel mai important şi răspândit eveniment al mobilităţii sustenabile.

„Pentru a ne conjuga eforturile de a duce o viaţă sănătoasă, într-un mediu mai curat, şi pentru a atrage atenţia asupra problemelor cauzate de intensificarea traficului urban, cum ar fi poluarea fonică şi atmosferică, adresăm un apel de participare a cetăţenilor, în număr cât mai mare la acest eveniment, printr-un comportament şi o atitudine mediu protectivă, renunţând în ziua de 22 septembrie la deplasarea cu maşina proprie.”-  subliniază d-na Director executiv Daniela STOICA.

Totodată, ARPM Sibiu face parte din echipa locală de acţiune pentru „Let’s do it România!„, cel mai mare proiect de implicare socială din România, ce se va desfăşura în data de 24 septembrie 2011.

„Din respect pentru mediu, voluntarii din cadrul instituţiei, vor curăţa de deşeuri zona limitrofă comunei Poplaca, locaţie identificată în urma cartării la nivelul judeţului; ne mobilizăm pentru o cauză comună, de responsabilizare socială, al cărui beneficiar direct este natura şi indirect, omul”- declară d-na Director executiv Daniela STOICA.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.