fbpx

Prim procurorul Florin Apostu și ofițerul SRI Tiberiu Popescu rămân în arest până în 19 octombrie

0 202

apostuInalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei a decis ca Florin Apostu si Tiberiu Popescu sa ramana in continuare in arest si asta cel putin pana in data de 19 octombrie cand a fost fixat urmatorul termen in acest dosar.

La termenul de miercuri, instanța nu a acceptat cererea de eliberare provizorie a lui Tiberiu Popescu. De asemenea în aceeiași ședință s-a decis menținerea în arest a acestuia și a lui Florin Apostu, conform adevarul.ro.

Reminitim ca in luna aprilie Prim-procurorul judecat la Constanţa pentru fapte de corupţie, a fost condamnat de magistraţii Curţii de Apel Constanţa la trei ani de închisoare cu executare efectivă în penitenciar. La rândul său Tiberiu Narcis Popescu, ofiţerul SRI judecat alături de Apostu a luat un an şi opt luni, tot cu executare, restul pedepselor pronunţate de Curtea de Apel fiind cu suspendare.

Inculpați în dosar, Ilie Carabulea a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare iar  Nicolae Boţa a primit 1 an şi 2 luni de închisoare cu suspendare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.