Prim procurorul Florin Apostu și ofițerul SRI Tiberiu Popescu rămân în arest până în 19 octombrie

221

Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei a decis ca Florin Apostu si Tiberiu Popescu sa ramana in continuare in arest si asta cel putin pana in data de 19 octombrie cand a fost fixat urmatorul termen in acest dosar.

La termenul de miercuri, instanța nu a acceptat cererea de eliberare provizorie a lui Tiberiu Popescu. De asemenea în aceeiași ședință s-a decis menținerea în arest a acestuia și a lui Florin Apostu, conform adevarul.ro.

Reminitim ca in luna aprilie Prim-procurorul judecat la Constanţa pentru fapte de corupţie, a fost condamnat de magistraţii Curţii de Apel Constanţa la trei ani de închisoare cu executare efectivă în penitenciar. La rândul său Tiberiu Narcis Popescu, ofiţerul SRI judecat alături de Apostu a luat un an şi opt luni, tot cu executare, restul pedepselor pronunţate de Curtea de Apel fiind cu suspendare.

Inculpați în dosar, Ilie Carabulea a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare iar  Nicolae Boţa a primit 1 an şi 2 luni de închisoare cu suspendare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi