Dosarele pentru agenda culturală din 2012 se depun până în data de 15 noiembrie

0 89

primaria sibiu1În atenţia solicitanţilor de finanţare nerambursabilă pentru activităţi culturale nonprofit de interes general pentru anul 2012: În perioada  21 septembrie – 15 noiembrie 2011, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu lansează sesiunea de depunere a proiectelor culturale  care se vor înscrie sub tema BAROC.

Scopul acestei teme este de a crea un portofoliu coerent de evenimente apt să devină resursă turistică, îmbinat cu şi capabil să pună în valoare patrimoniul cultural şi arhitectural al oraşului. Operatorii culturali, prin mijloacele specifice fiecărei arii tematice căreia se adresează, vor putea să exploateze în mod creativ curentul baroc şi să exploreze teme legate de acesta, inclusiv în formele sale moderne şi contemporane.

Pe plan local, acordarea de finanţări nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Sibiu este reglementată de „Ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi culturale nonprofit de interes general”, care poate fi consultat pe site-ul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, secţiunea „Ghid de finanţare 2012”.

Anexa nr. 9 cuprinde informaţii referitoare la tema anuală.
Proiectele se depun exclusiv la sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, str. Parcul Tineretului, nr. 1, telefon : 0269/22.96.27.
Program depunere proiecte:

Luni- Joi: 09:00 -14:00
Vineri: 09:00 – 12:00

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.