Grigore, căpitanul Voinţei Sibiu: „Nu are rost să ne lingem rănile acum. Mergem să luăm puncte la Vaslui. Suferim psihologic în atac”

110

Căpitanul grupării de pe „Municipal”, Nicolae Grigore, care nu a jucat în meciul de miercuri, din 16-imile de finală ale Cupei României „Timișoreana”, pierdut la penaltiuri cu 4-3 în fața divizionarei secunde CS Otopeni, e de părere că „alb-verzii” nu trebuie să plângă acum după ratearea calificării.

„Mergem la Vaslui după două înfrângeri, mergem să ne jucăm șansa. E momentul să demonstrăm că jocurile noastre bune din debutul sezonului nu au fost întâmplătoare. Sper să ne întoarcem neînvinși. Nu are rost să ne mai plângem, să ne lingem rănile, cum se spune. Am pierdut la penalturi. Este al doilea meci al nostru de Cupă pierdut la loviturile de la 11 metri, după cel de anul trecut, de la Timișoara. Se pare că asta-i meteahna noastră” a afirmat Grigore.

Probleme în atac

Fundașul Voinței consideră că eșecul din etapa trecută de campionat, 1-0 acasă, cu campioana Oțelul, e nemeritat și spune că motivația și puterea grupului sunt în continuare atuurile sibienilor. Totodată, fotbalistul susține că CSU Voința are ceva probleme în atac. „Cu Oțelul, în urma unui joc bun, eu unul sunt de părere că nu meritam să pierdem, dar atât timp cât nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Înbucurător pentru mine este că avem momente bune cu echipe mari, momente favorabile în joc. (…) Eu zic că motivația și puterea grupului vor fi cele mai importante pentru noi. Nu este vorba de ceasul al 12-lea, dar acum cred că ar trebui să și marcăm și să strângem din nou puncte.  (…) Suferim, poate, puțin în plan psihologic în faza de atac. Nu înscriem. În rest, defensivă și mijloc bun. Chiar și în atac – analizând jocurile de până acum – am avut momente bune, dar n-am înscris”, a mai declarat Grigore.

Voinţa joacă duminică de la ora 19.00 la Vaslui, în direct pe digisport 1.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi