VIDEO – FOTO: Atmosferă frumoasă și lume multă la concertul Ellie White la CibinFEST. Sâmbătă vine Bere Gratis!

2 137

Mii de sibieni au ales să se distreze vineri seară în parcul de distracții de la CibinFEST, de lângă baza Pompierul. Ellie White a încins și ea atmosfera cu un recital de aproximativ 60 de minute. CibinFEST aduce sâmbătă Bere Gratis pe scena din cadrul parcului de 17.000 de metri pătrați.

Lume multă vineri seară în parcul de distracții, acolo unde timp de două săptămâni, CibinFest a adus pentru sibieni 15 instalații de parc de distracții. Instalațiile au fost pe placul sibienilor, acestea având parte de clienți aproape non-stop. Puțin după ora 20.00 pe scena special amenajată a urcat Ellie White, concertul acesteia fiind aplaudat la scenă deschisă de cei prezenți în parcul de distracții.

Senzații tari și distracție

Publicul va intra gratuit în parc, de luni până joi și va achita 1 leu, de vineri până duminică. Programul este de la 13.00 – 22.00 de luni până joi și între orele 11.00 – 23.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. 15 instalații de parc de distracții, din care cinci se adresează numai adulților, sunt la dispoziția publicului. Prețurile pentru o tură în acestea sunt în medie de 10 lei.

Concerte și festival de bere

Patru concerte sunt cap de afiș în parcul de distracții. Scena a fost deja amenajată, iar aici vor urca după Ellie White, în 24 septembrie Bere Gratis, în 30 septembrie Grimus și în 1 octombrie Sarmalele Reci. Toate spectacolele încep la ora 20.00. Între 30 septembrie și 2 octombrie are loc și un festival al berii. O bere va costa 4 lei. 25 de căsuțe cu mâncare, dulciuri și produse specifice vor fi și ele la dispoziția publicului.


[nggallery id=744]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. nelu scrie

    ii o mare tiganie, berea ffffffffff scumpa plus ca mai tre sa alergi si dupa amaratele alea de jetoane

  2. Mitza scrie

    Voi, care ati scris…ati fost cumva acolo? De unde lume multe la Ellie White? Si nu a fost un concert de 60 de minute. Poate a cantat vreo 40 maxim…Daca nu as fi fost prezent, as fi crezut…V-au platit sa scrieti minciuni? poze facute din unghiurile in care se vad oameni putem face oricine cu orice telefon…PA!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.