real

realGaleria Real si Sensiblu, in parteneriat cu Real Hypermarket, organizeaza in weekendul 1-2 octombrie o sesiune de testari gratuite de tensiune si indice de masa corporala, cu ocazia Zilei Inimii.

Testarile se vor face in Bucuresti si in marile orase ale tarii: Arad, Bacau, Craiova, Cluj, Deva, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Brasov, Oradea, Galati, Sibiu, Ploiesti, Pitesti, Suceava si Constanta (locatia din bdul Aurel Vlaicu). Evenimentul se va desfasura in ambele zile in intervalul 12.00 – 18.00, iar cei care vor lua parte la acest eveniment vor putea castiga diverse premii la concursuri pe teme de sanatate.

“Dorim sa fim alaturi de clientii nostri si in contexte sociale. “Ziua inimii” marcheaza faptul ca ne deschidem portile si catre evenimente necomerciale, cum ar fi campaniile de screening a populatiei. Suntem convinsi ca publicul apreciaza ca in timpul dedicat cumparaturilor, noi ii oferim beneficiul unor teste gratuite de sanatate. Aceasta, cu atat mai mult cu cat fiecare din noi devine din ce in ce mai ocupat si mai putin preocupat de sanatatea sa.” – spune Ioana Laura Pasca, director marketing Galeria Real.

 “Prin aceasta campanie Sensiblu doreşte să ofere clienţilor sai oportunitatea de a avea acces la informaţii despre riscurile şi posibilităţile de prevenţie în cazul bolilor cardiovasculare.

“Scopul campaniei “Ziua Inimii” este sprijinirea pacienţilor pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos.” – spune Dan Nicolescu, director marketing Sensiblu.

Este important intai sa constientizam riscul pe care il reprezinta bolile cardiovasculare, iar apoi trebuie sa stim ca acestea pot fi prevenite. Consumul de legume si fructe proaspete este benefic pentru sanatate tocmai de aceea  real,- isi incurajeaza clientii sa manance sanatos si sa participe la sesiunea de testari de la “coltul inimii”, a declarat  Ofelia Iancu, Director Galerii Comerciale real,- hypermarket.

Ziua Inimii este un eveniment marcat international in ultima duminica din septembrie prin campanii de educare si testare a populatiei.

Romania ocupa locul 3 in lume in ceea ce priveste decesul din cauza bolilor cardiovasculare, 62% dintre romani mor din cauza bolilor de inima.

Federatia Mondiala a Inimii recomanda in acest an o dieta sanatoasa, saraca in grasimi saturate si sare, dar bogata in fructe si legume.

Lista locatii pentru Campania Ziua Inimii in Galeria Real:

Arad –  Calea Radnei nr. 298

Bacau – Calea Republicii nr. 181

Baia Mare – Bdul Bucuresti nr. 144

 Bucuresti – Titan, B-dul Theodor Pallady nr. 51

Bucuresti – Berceni, Str. Drumul Dealul Bisericii nr. 67 – 109

Bucuresti – Vitan, Calea  Vitan nr. 236

Brasov – str. Caramidariei – Bazaltului nr. 2

Cluj –  Bdul Muncii nr. 1- 15

 Constanta 2 – Bdul Aurel Vlaicu nr. 168

 Craiova – Calea Severinului nr. 5A

 Deva – Calea Zarandului nr. 87

 Galati – Bdul Galati nr. 3-A

 Oradea – Str. Ogorului nr. 171

 Oradea – Str. Suisului nr. 10A

 Pitesti – Str. Dobrogeanu Gherea nr. 1

 Satu Mare – Drum Carei 77 – 79

 Sibiu – Comuna Selimbar, Sos. Sibiului km. 306, DN 1.

 Targu Mures – Bdul 1 Decembrie 1918

 Suceava –  Scheia, Str. Humorului nr. 86

 Ploiesti – Comuna Blejoi, sat Blejoi, nr. 1200

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns