CSU l-a adus pe americanul Chris Sprinker în locul lui Bobby Howard. Mihai Popa a revenit la Sibiu

203

Clubul sibian a transferat marţi un jucător american ce îi ia locul în echipă conaţionalului său Bobby Hovard. Sibiul mai vrea să aducă încă un jucător străin în lot.

CSU Sibiu s-a despărţit oficial de americanul Bobby Howard. Americanul a informat conducerea clubului că vrea să plece de la Sibiu. „Nu s-a putut adapta aici. Ne-am despărţit pe cale amiabilă şi deja a plecat de la echipă”, a explicat Mircea Vulc, director executiv la gruparea sibiană.

Locul lui Howard a fost luat deja în această dimineaţă de un alt american. Chris Sprinker a sosit marţi la echipă şi a fost legitimat oficial de clubul sibian. „Este un jucător care sperăm noi să fie la înălţimea aşteptărilor. El a fost legitimat de către noi şi este apt ca să fie utilizat la meciul de sâmbătă cu CSM Oradea” a mai spus Vulc.

Altfel fostul antrenor jucător de la Gladiator Cluj Napoca, Mihai Popa, s-a alăturat şi el lotului pregătit de Cătălin Vulc. Popa revine astfel la Sibiu, aici unde a mai evoluat în urmă cu câteva sezoane.

Până sâmbătă însă, la CSU Sibiu, este posibil să mai vină încă un jucător american, iar în aceste condiţii s-ar părea că gruparea sibiană va renunţa la unul din americanii aduşi în această vară. Informaţia nu a fost confirmată însă oficial de clubul sibian.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. ufoBerlin scrie

    da un director executiv la gruparea sibiană,sau macar un antrenor nu gaseste pe google daca tot cauta pe acolo toata ziua??

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.