TOPUL MÂRLANILOR: Jandarmeria – episodul 3 – Cu maşina pe trecerea de pietoni de la IPJ SIBIU

0 103

Să nu creadă cineva că reporterii Ora de Sibiu s-au pus pe urmărit maşinile Jandarmeriei Române. Pur şi simplu ne-am „lovit” de ele prin Sibiu. Priviţi vă rugăm cum a fost parcată această maşină, în faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

După ce ce colegii de la Adevărul ne-au arătat luna trecută, adevărata faţă a angajaţilor de la Poliţia Locală, ce au parcat maşina de serviciu pe unde au găsit de cuvinţă, în această lună vă semnalăm şi noi câteva „anomalii” legate de cei de la Jandarmerie.

Arătam tot luna trecută cum o maşină a Jandarmeriei era parcată neregulamentar pe strada Poştei, iar ieri am arătat cum se comportă un jandarm când este luat la rost pentru că traversează neregulamentar.

Astăzi vă arătăm cum parchează jandarmii maşina, atunci când merg cu treabă probabil, la sediul IPJ Sibiu.

Imaginile spun totul….[nggallery id=748]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.