zara

zaraGrupul Inditex a închiriat o proprietate din centrul Sibiului unde va deschide al treilea magazin ZARA stradal din România – după Bucureşti (Unirea) şi Piteşti.

Imobilul are o suprafaţă totală de aproximativ 1,500 mp structurată pe patru niveluri (subsol, parter, 2 etaje) şi este proprietatea unei subsidiare a BCR, potrivit companiei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox care a intermediat închirierea.

Clădirea va trece printr-un amplu proiect de renovare în care vor fi implicate atât faţadă cât şi interiorul imobilului. Amenajările interioare şi exterioare vor respecta standardele de operare ZARA.

Avem convingerea că şi alţi retaileri de fashion vor viza pe termen mediu şi lung astfel de locaţii, nu numai în Sibiu, ci şi în Bucureşti şi în alte oraşe cu potenţial pentru un comerţ stradal modern, atât din punct de vedere al spaţiilor disponibile cât şi al profilului clienţilor.” a comentat Razvan Sin, Head of Retail Department, DTZ Echinox

Reţeaua Inditex număra 57 de magazine în România la jumătatea anului 2011 (cu brandurile Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Massimo Dutti). Retailerul a depăşit, potrivit potrivit informaţiilor din presă, pragul de 100 mil. euro încasări în 2010.

Brandul Zara a înregistrat vânzări de 243,2 mil. lei (58 mil. euro) în 2010, în creştere de la 194,1 mil. lei (45,8 mil. euro) cifra raportată la Ministerul Finanţelor în 2009. Profitul raportat a crescut cu 25%, până la 48,5 mil. lei (11,5 mil. euro).

sursa: Forbes

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns