402565 lukanovici

402565 lukanoviciTehnicianul medieşenilor a mărturisit că îşi doreşte un succes în confurntarea de sîmbătă seara cu Universitatea Cluj. Meciul se joacă sâmbătă de la ora 19.00 la Mediaș.

”Vom întîlni o echipă foarte bună, care are obiective îndrăzneţe, cu jucători care au demonstrat că au valoare şi cu un antrenor tînăr,foarte bun prieten şi coleg la licenţa PRO.Îmi doresc să încheiem un ciclu de patru jocuri cu o victorie prin care să urcăm în clasament.Nu ne confruntăm cu accidentări şi nici cu jucători suspendaţi astfel că sînt premize pentru un joc frumos. Cu toate că sezonul actual am avut evoluţii oscilante, în meciurile de pe teren propriu am arătat o faţă frumoasă a echipei”, a afirmat Pustai.

Atacant în probe

Tehnicianul Cristi Pustai testează începînd de ieri un atacant de origine sîrbă. În vîrstă de 27 de ani, Darko Lukanovici (foto) a imigrat în tinereţe în Suedia unde a jucat la Malmo FFun sezon iar apoi timp de patru ani a jucat în Belgia la Antwerp, formaţie pentru care a marcat de 11 ori în 54 de partide.

În sezonul 2009-2010 atacantul a ajuns în Spania, la Atletico Ciudad, echipă pentru care a evoluat în 20 de jocuri în care a marcat şapte goluri. Lukanovic este liber de contract şi a efectuat ieri primul antrenament cu gruparea medieşeană. sursa: gsp.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu