Vunk și Guilty Lemon la Galele Studențești de la Sibiu. Vezi programul!

0 139

posterCasa de Cultură a Studenţilor Sibiu  şi Universitatea „Lucian Blaga” organizează în perioada 3-6 octombrie 2011 cu şi pentru studenţi „GALELE STUDENŢEŞTI”. Programul propus de organizatori este diversificat, pentru toate gusturile. Toate spectacole sunt programate a se derula în curtea interioară a Facultăţii de Inginerie de la ora 19.00.

Luni, 3 octombrie reprezintă pentru mediul universitar debutul unui Nou An. Mii de studenţi vor anima nu numai holurile şi sălile de curs ale facultăţilor ci şi Sibiul. După deschiderea oficială a anului universitar de la Facultatea de Inginerie „Hermann Oberth”, programată pentru luni 3 octombrie 2011 de la ora 18.00, prima seară a Galelor va debuta cu un concert al trupei VUNK. Începând de marţi 4 octombrie studenţii devin artişti pe scena Galelor. Compania de Dans Microbis a Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu prezintă spectacolul de teatru-dans „Ultima îmbucătură din… dragoste”, coregrafia Hugo Wolff.

Seara de miercuri, 5 octombrie este dedicată modei. Trupa de manechine a Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu condusă de Cleopatra Bojor a pregătit un fashion show inedit. Alături de modele pe scenă vor urca membrii Band-ului Guilty Lemon care vor asigura şi fondul muzical al prezentării de modă.

Pe parcursul zilei de joi, 6 octombrie organizatorii au pregătit împreună cu asociaţiile studenţeşti un „treasure hunt” pentru studenţii din anul I, iar de la ora 19.00 pe aceeaşi scenă amplasată în curtea Facultăţii de Inginerie se va derula un spectacol de divertisment (muzică, dans, kangoo, etc.)

„Prin seria de evenimente pe care le organizăm la debutul acestui nou an universitar dorim să încurajăm şi să dezvoltăm spiritul studenţesc.În cadrul Galelor Studenţeşti studenţii pot fi simpli spectatori sau pot fi ei înşişi artişti”, declară Liliana Popescu directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.