guvernul a alocat 1 milion lei prezentării la bruxelles şi în germania a "faust"-ului de la sibiu

guvernul a alocat 1 milion lei prezentării la bruxelles şi în germania a "faust"-ului de la sibiuGuvernul a decis, în şedinţa de miercuri, alocarea unui milion de lei Ministerului Culturii pentru susţinerea organizării şi prezentării la Bruxelles, cu ocazia Consiliului European de Toamnă, precum şi la Bochum, în Germania, a spectacolului ”Faust” al Teatrului Naţional ”Radu Stanca” din Sibiu, în regia lui Silviu Purcărete, a anunţat, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

“La Bruxelles, spectacolul va fi inclus în seria de acţiuni culturale care se vor desfăşura cu prilejul Consiliului European de Toamnă, eveniment la care au fost invitaţi să participe şefi ai statelor membre, membri ai Parlamentului European şi Comisiei Europene”, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

În total, în perioada 14 octombrie – 3 noiembrie a.c., vor fi organizate 8 reprezentanţii ale spectacolului la Bruxelles şi Bochum.

Spectacolul ”Faust” este cel mai mare proiect realizat de Teatrul Naţional ”Radu Stanca” în cadrul programului Sibiu – Capitală Culturală Europeană 2007, primind şi mai multe premii naţionale şi internaţionale. AGERPRES

Ultima oră

Comentariul meu