video hămbăşan: „arbitrii şi-au bătut joc de noi. dacă lucescu spune că rapid merită victoria, habar nu are de fotbal”

Preşedintele finanţator al Voinţei a luat foc pe arbitrii meciului pierdut de Sibiu cu 0-1 în faţa Rapidului. Hămbăşan vrea sancţiuni pentru Kovacs şi l-a atacat şi pe Răzvan Lucescu, cel care a spus după meci că victoria Rapidului a fost meritată. Vezi video.

Supărare mare la Voinţa, după rezultatul de duminică după amiază cu Rapid. Ioan Hămbăşan a venit în faţa presei şi a aruncat săgeţi către arbitrii meciului pierdut de sibieni cu 0-1. „Îmi pare rău pentru acest rezultat, pentru că îl consider nedrept. Toți ne lovesc din toate părțile. La Vaslui s-a marcat gol din offside împotriva noastră. Astăzi n-i s-a anulat un gol. Nu ştiu dacă a fost off-side, dar premergător acestei faze a fost penalty clar la Forika şi nu am primit nimic. Nu se poate aşa ceva. E păcat de noi cei care vrem să construim ceva. Suntem loviţi, repet din toate părţile. Nu am comentat arbitrajul, dar Kovacs şi tuşierul de pe partea dreaptă a noastră în repriza a II-a şi-au bătut joc de munca noastră astăzi.Nu ştiu dacă sunt greşeli intenţionate, dar spun eu aşa. Oare de ce nu avem noi norocul să fie invers. Ne-am comportat frumos cu toată lumea. Am primit pe toţi cu braţele deschise. Nu a fost o manieră corectă de arbitraj. Sunt curios dacă se va lua vreo măsură după greşelile astea”, a spus Hămbăşan.

Hămbăşan: „Lucescu habar nu are de fotbal. Rapidiştii au jucat teatru în a doua repriză”

Dacă Răzvan Lucescu a spus că victoria Rapidului este inconstestabilă şi meritată, atunci înseamnă că cei care l-au schimbat de la echipa Naţională au făcut acest lucru pentru gândirea lui. Daţi-mi mie voie să spun aşa cât mă pricep eu la fotbal, că Răzvan Lucescu habar nu are de fotbal.

Îmi pare foarte rău pentru el pentru că este tânăr şi dacă gândeşte aşa înseamnă că lucrurile merg în jos. În repriza a II-a Rapidul s-a târât pe jos. Au cerşit şi au jucat teatru în partea a doua.

Tăbârcă: „Vrem ca munca noastră să fie respectată”

Directorul tehnic al Voinţei a criticat şi el arbitrajul. Sandu Tăbârcă se teme că e vorba de datorii ma vechi pe care arbitrul de azi le-a întors pentru Rapid. „Facem zilnic analize tactice. Mie îmi este o ruşine de maniera de arbitraj de azi. Sunt poliţe vechi, dar sunt datorii morale care le au unii faţă de celalţi. Vorbesc de unele cluburi faţă de arbitrii şi aşa mai departe. Suntem foarte răvăşiţi. Ne este deosebit de greu să ne uităm în ochii jucătorilor. Ştim că suntem o echipă nou promovată, dar vrem ca şi munca noastră să fie respectată ca şi la celelalte echipe. De regulă datoriile acestea morale se plătesc la meciurile dintre echipele mari şi cele mici. Greşelile ce se fac au o tentă în defavoarea echipelor mici. Noi ştim problemele noastre. Vina este a noastră, dar trebuie să avem puţină omenie. Cred că tărie că vom rămâne în liga 1. Nu ne dăm la oparte pentru nimeni” a spus Tăbârcă.[nggallery id=750]

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Bai Dudu, esti un prost. Ce meci ai vazut tu ma. Cred ca esti bin Bucuresti si faci diversiune aici. Rusine cum ati castigat. arogantii aia de Dinu Vama si Lucescu ar fi trebuit le fie rusine cum au obtinut victoria si sa iasa de pe teren cu capul plecat. La sfarsit erau tare infoiati de parca a fost meritul lor aceasta victorie. Totul a facut arbitrii. Rapid a fost pe niceieri, jalnici. Sau poate totusi a fost meritul lui Vama si Lucescu, cu bani ce nu faci…

  2. ba mutantilor are dreptate Hambasan in declaratia asta se vede ca Sibiu este un oras de oameni car nu isi sustin echipa,le-am dat clasa la rapid au avut si ei noroc cu un penalti care nici nu a fost si zic toti arbitrii romani la puscarie fiindca toti sunt niste corupti care avantajeaza echipele mari,cat despre astia 2 care ati comentat,ducetiva spanzurativa cu toate ciorile de gard pun pariu ca ati fost in galerie la rapid,sinucidetiva tiganilor!

  3. Hambasan asta saracu nu stie limba romana si se mai pricepe si la fotbal. Daca a ajuns sa comenteze declaratiile lu Lucescu Razvan acest incult care nu stiu cum prosteste oamenii sa conduca un club de liga 1 inseamna ca ne meritam soarta ………

  4. La puscarie de ce? Ca au anulat un gol marcat din offside ? Foarte corect si hambasan asta sa taca si sa aduca bani la echipa . Sa nu uite ca anul trecut a vrut sa desfiinteze echipa dar cand a auzit ca intra in a si vin bani din televizari etc, hop nu ne mai desfiintam.

  5. La puscarie cu toti arbitrii romani……….rapid nu a jucat nimic,ma mir cum de au ajuns astia in europa league!Doar SIBIU!