oasa expozitie de fotografie

oasa expozitie de fotografieEvenimentul cultural-artistic care deschide seria manifestărilor de aniversare a 20 de ani de la întemeierea revistei „Formula AS” are doi actori principali: fotoreporterul IULIAN IGNAT, redactor la revista „Formula AS” și părintele PANTELIMON ȘUȘNEA de la Mânăstirea Oașa.

Călugăr și preot înzestrat deopotrivă cu har duhovnicesc și cu talent de excepţie, după ce și-a dovedit măiestria ca pictor iconar, părintele Pantelimon își dezvăluie în expoziţia de la Sibiu, și marele său talent fotografic, exprimat prin imagini de-o frumuseţe nepământeană. Nume foarte prezent în revista “Formula AS”, Iulian Ignat și-a depus, și el, marca pasiunii și a talentului său fotografic incontestabil, în expoziţii notate la maximum.

Colegi de generaţie tânără (ambii au în jur de 35 de ani), cei doi artiști vor celebra la Sibiu o temă comună: OAȘA, mânăstire din Munţii Șureanu de care revista „Formula AS” este profund legată spiritual şi – prin prezenta expoziţie – cultural. Cele 40 de lucrări alb-negru şi color, cuprinse în expoziţie, vorbesc despre viaţa de zi cu zi a comunităţii de călugări de la mânăstire ori surprind credincioşi veniţi la slujbe şi la spovedanie.

“Vă așteptăm joi, 6 octombrie, la orele 18, în CASA HERMES din Piaţa Mică, nr. 11”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns