rcs

rcsRCS&RDS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală telecom, le oferă din această luna clienţilor săi posibilitatea de a vorbi gratuit şi nelimitat în orice reţea fixă pentru un tarif fix de 2 euro pe lună, a declarat Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al companiei, în cadrul conferinţei „International Digital Forum”, organizată de Asociaţia pentru Comunicaţii Digitale.

„Serviciul de telefonie încă este taxat ca un serviciu premium iar acest lucru nu ar trebui să se mai întâmple pentru că este aproape 100% transportat pr n internet. Noi de aceea am lansat telefonia fixă la un într-un pachet accesibil încă din 2004. Vom extinde acest concept pentru că noi credem că telefonia cu taxare va dispărea. Am făcut primii paşi în 2004 iar din această lună vom oferi clienţilor noştri telefonie fixă cu o taxă fixă lunară de 2 euro care include apeluri nelimitate în orice reţea fixă din România. Vrem să vedem acest lucru şi în telefonia mobilă”, a spus Popoviciu pe zf.ro.

RCS&RDS este cel mai mare furnizor de servicii de televiziune şi internet fix de pe piaţa locală şi al doilea jucător de pe telefonie fixă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns