cupa romaniei fotbal1

cupa romaniei fotbal1Preşedintele echipei Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, spune că echipa sa va lua orice măsură pentru a preveni producerea încă unei surprize de către formaţia Astra II, anunţând totodată că ardelenii au ca obiectiv câştigarea Cupei României.

„Nu vreau să ne ascundem după deget, dar vrem Cupa României. Am şi fost favorizaţi până acum, deoarece am fost mereu în prima urnă, deci altceva va fi în sferturi, când poate vom avea de un adversar mai tare. Vom folosi prima echipă împotriva cu Astra II, luăm meciul în serios ca să nu păţim ca şi cei de la Universitatea Cluj. În plus, aceasta va fi o repetiţie pentru jocul cu Oţelul Galaţi”, a spus Horoba la Sport.ro.
Oficialul lui Gaz Metan a explicat şi care este situaţia brazilianului Eric, care a semnat cu formaţia ucraineană Karpati Lvov:
„Eric a spus o grămadă de neadevăruri, că nu a fost plătit sau că i s-au întâmplat anumite lucruri. Noi avem suficiente argumente pentru a câştiga procesul împotriva lui, veţi vedea. A întrerupt contractul de muncă fără un temei solid. Deocamdată a primit la Karpati Lvov doar ‘cartea verde’ temporară”

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns