Topul MÂRLANILOR: Cadilacul Escalade de la Euroil parcat cu nesimțire pe trecerea de pietoni pe Victoriei

274

Există și un avantaj dacă au ditamai mașina care e unică în Sibiu. Ne referim aici la Cadilac Escalade al patronilor de la ditamai lanțul de benzinării Euroil. L-au pus meseriașii direct pe trecerea de pietoni și într-o intersecție aglomerată din oraș.

Nu știm noi cum se face, dar sibienii care sunt proprietari de mașini din astea de fițe, vor neapărat să iasă în evidență. Să nu vă gândiți că vor să iasă în evidență cu fapte pozitive și ne referim aici la exemple de cum să parcăm mașinile în oraș.

Ia priviți oameni buni cum au gândit cei de la Euroil să lase una din mașinile cu care se fălesc zi de zi prin oraș, parcată direct pe trecerea de pietoni de la intersecția Rennes cu Bulevardul Victoriei și Transilvaniei.

Și cum jeep-anul este mare domnule, nu ai pe unde să treci.

Ia priviți dragi cititori cum se parchează mașina. Luați aminte, dar nu și exemplu![nggallery id=751]

 Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. John 5 scrie

    Ba e parcat pe trecere cu roata din fatza. Cu siguranta erau locuri libere mai incolo. Dar lenea si mai ales nesimtirea e mare. Rusine!

  2. Radu D scrie

    Ma hai sa fim sinceri nu ii pe trecere ii in fata trecerii, si 2 era „plin” de locuri libere si noi oamenii nu vrem sa parca regulamentar ca asa santem noi sa ,faca prima oara locuri de parcare si pe urma sa faceti gura ma.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.