Iohannis: ”Nu sunt mulțumit de rezultatele Voinței. Sunt la retrogradare. O să le dăm însă 500.000 de lei la rectificarea bugetară”

Primarul Sibiului s-a arătat deranjat de faptul că președintele Voinței Sibiu, Ioan Hămbășan a fost numit președinte interimar la filiala sibiană a UNPR. Iohannis promite însă bani și un stadion mai modern.

Klaus Iohannis a comentat joi pe marginea rezultatelor obținute de echipa de fotbal Voința Sibiu, în actuala ediție de campionat a ligii 1.

”Nu sunt mulțumit de rezultatele echipei. Sunt la retrogradare și asta după scurt timp. Nu este bine nici faptul că acum există și implicare politică. Pentru mine însă aceste schimbări nu reprezintă faptul că Voința este o echipă a orașului. Vreau să vă spun însă că la ședința de consilul local din octombrie, vom modifica bugetul local și vom acorda un sprijin financiar Voinței în valoare de 500.000 de lei”, a spus Iohannis.

Acesta a mai afirmat că la anul stadionul Municipal va fi reabilitat și reparat în mod considerabil. ”Va fi o reabilitare majoră”, a mai spus Iohannis.

acordaacumanulbanifiiohannisjoiklausnbspniciora de sibiupromiteSibiustadiontimp
Comentarii (3)
Comentează
  • Doru

    Echipa de rahat, primar de rahat si escroc pe deasupra, Hambasan doar escroc.

  • D

    la titlu nu, dar nici la retrogadare. La mijloc. Insa nu ai cu cine

  • Vointa Sibiu

    da ce vroiai domnule Johanis sa ne batem la titlu?Acordati incredere in continuare acestei echipe si acestui public care daca vrea poate fii minunat!