lucrare11

lucrare11DPC va executa pe strada Banatului lucrări de reparații a stratului de uzură și înlocuire a bordurilor. Pentru execuția acestora, strada Banatului va fi închisă pe o perioadă de 30 de zile, începând de vineri, 7 octombrie.

Constructorul va monta borduri noi şi va reface stratul de asfalt de pe carosabil și trotuare. Echipele de lucru vor reface apoi marcajele, creându-se astfel locuri de parcare și piste pentru biciclete.

Traseele Tursib nr. 1, 10 și 11 își vor modifica rutele pentru a ocoli strada în lucru. Astfel, acestea nu vor mai circula pe strada Banatului, ci pe ruta Șoseaua Alba Iulia – strada Cârlova – strada Transilvaniei – Bulevardul Victoriei. Stația de autobuz de la benzinăria Mol de pe Șoseaua Alba Iulia se va muta temporar pe strada Transilvaniei, între strada Gârlei și I. Velceanu. Staţia de autobuz de pe strada Banatului se va muta pe Bulevardul Victoriei, în faţa Universităţii.

Și pe strada Al. Odobescu se vor executa lucrări de reparații, dar de mai mică amploare. DPC va reface rostuirea pietrei cubice care alcătuiește pavajul și pentru executarea acestei operațiuni este necesară închiderea străzii de sâmbătă, 8 octombrie și până la jumătatea săptămânii viitoare. Închiderea se va face de pe strada Mitropoliei, de la intersecția cu strada Tribunei. Șoferii vor ocoli această zonă pe prelungirea străzii Tribunei, către orașul de jos.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu

  1. Banatului, strada perfect functionala, stricata pentru “refacere”; EU STAU DIN 2006 PE STR. FREZORILOR IN CART. LAZARET SI MERG ZILNIC PRIN CRATERE IN DRUMUL DE PAMANT, FARA BORDURI, FARA TROTUARE, UNDE CAND PLOUA NU POTI MERGE PE JOS, DIN CAUZA MOCIRLEI CARE SE FORMEAZA !!